HTML

Forradalom

Forradalmat! Csatlakozz!!!

Friss topikok

Linkblog

Hatalom vagy dicsőség

2008.03.29. 10:23 Monthy

Gondolkozott már más is azon, hogy valaki miért áll  politikusnak? Szerintem két oka lehet ennek. Vagy hatalomvágyból, vagy mert valóban tenni akar az istenáldotta népért valamit. Ez Magyarországon viszont csak elvi szinten állja meg a helyét, a második típus nem létezik. A magyar politikust egyetlen elv vezérli a hatalomvágy. Na jó más is vezérli, saját maga és családja boldogulása, azaz sokat akar lopni a közösből.

A két nagy párton és vezéreiken látszik ez leginkább. Orbánon is és Gyurcsányon is. Meg a kicsiken – Kóka és Semjén sem másmilyen. Volt már olyan, hogy összefogtak az ország érdekében? Hogy az egyik előállt egy valóban hasznos de népszerűtlen ötlettel, ami hosszútávon az ország érdekeit szolgálta volna és a másik támogatta?! Ugyan már, támogatni ezeket?! A SÖTÉT oldalt?! Az árulással érne fel. A MÁSIK oldalnál minden jobb, maga a sátán is. Majd mi elérjük, hogy takarodjon a hatalomból az Mszp / Fidesz mondják az ellentáborból. Mert ezt akarja a nép.

De ezt csak a politikusok akarják. A nép jól akar élni veszekedések nélkül. Mikor jön végre egy olyan politikus, aki kész támogatni bármilyen új ötletet, ami az ország érdekeiben áll, függetlenül az ötletgazda személyétől?! Aki nem dafkéből kicsinyesen szőrözik az apróságokon, mert a másik találta ki a tutit?! Aki stratégiában tud gondolkodni, az ország hosszú távú érdekeit szem előtt tartva és nem saját és pártjának klientúrája minél hosszabb ideig hatalmon tartása vezérli?!

Ha tud valaki ilyen politikust, kérem szóljon. Én rá fogok szavazni.

Szólj hozzá!

Címkék: orbán politikus gyurcsány hatalom hatalomvágy

A bejegyzés trackback címe:

https://forradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr13401680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása