HTML

Forradalom

Forradalmat! Csatlakozz!!!

Friss topikok

Linkblog

Bajban a haza, veszélyben a sajtószabadság - Pihálok mind a fedélzetre!

2008.03.23. 16:13 Monthy

Veres egy dúvad, szoci és pénzügyminiszter, három indok is amiért meg kell szívatni. Ha máshogy nem megy, akkor ugorjunk elé, amikor a wc-re tart a folyósón, majd amikor nekünk jön, adjuk elő a hattyú halálát. Ezután menjünk be - a sajtószabadság páncélos lovagjának öltözve, biciklis sisakban és láthatósági mellényben - a pénzügyminisztériumi sajtótájékoztatóra és tegyük röhejessé őt magát is és saját magunkat is egyben. A média be fogja kajálni, végre történik valami ezeken a sajtótájékoztatókon, nem csak az unalmas GDP, konvergencia, meg költségvetés. Veres egy dúvad - ezt mindenki tudja - tehát aki őt szidja az csak egy igazi hős lehet. A gazdaság le van szarva, ahhoz úgysem ért senki sem, így aztán végképp felháborító hogy beszóltak a hősünknek. Kockakövezzük meg az árulókat, éljen a forradalom!
 
-----
 
Előzmény1
Pilhál György: Palkó sajnos siet
 
Pilhál György:  Excellenciás uram ellentmondást nem tűrő bejelentését parázs vita követte, szót kért a Hír TV munkatársa is – el lehet képzelni, milyen lett Dúvad János feje. Szóval javában zajlott a vita a pénzügyér-kiskirály és a sajtó között az utóbbi szerepéről, amikor utóbbi soraiból szólásra emelkedett bizonyos Emőd Pál, egy itt felejtett hírlapíró-kövület, és nagyjából a következőket mondta (elsősorban a Hír TV munkatársának célozva): „Most már elég legyen a balhéból, nem ezért jöttünk ide!” Rövidebben: a szónok nem a sajtó jogaiért vitázók oldalára állt, hanem hangzatosan odapuszilt egyet a vörös fejű Veresnek. Csontig, ahogyan kell… Ki is ez az Emőd ember? A Ki kicsoda tanúsága szerint legkevesebb a tizedik sajtóorgánumnál dolgozik, gyakornoktól a főszerkesztőig volt már minden (egy darabig a rendszerváltáskor szétcincált Magyar Nemzetnél is sündörgött, de ezt nem írom meg az emlékirataimban), jelenleg a Magyar Távirati Iroda embereként oltalmazza a Veres-féle előembereket. S hogy a lényegről el ne feledkezzem: ez a türelmetlen ember 1995 óta az úgynevezett Nyilvánosság Klub (vezetője Kenedi János) ügyvivője. Állítólag ennek a szervezetnek kellene mellszélességgel kiállnia a szakmáért, az újságírók jogaiért, hangot adni a szolidaritásnak. Palkó azonban nem ez a típus. Ő kicsit simulékonyabb, és nagyon siet…
 
--------------------
 
előzmény2
Bukósisakban mentek Vereshez a Hír tv-sek
A Hír Tv munkatársai bukósisakban és sajtó feliratú mellényben jelentek meg a Pénzügyminisztérium keddi tájékoztatóján. A tévé munkatársai valószínűleg azért mentek védőruhában, mert Veres János hétfőn meglökte a televízió munkatársait.
 
 
-------------
 
előzmény3
Veres János ellöki a Hír Tv riporterét - másik kameraállás!

1 komment

Címkék: hírtv császár attila sajtószabadság veres

A bejegyzés trackback címe:

https://forradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr50393528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

slamx 2008.03.26. 13:00:48

Valójában tele van a tököm a Hír TV-vel...:(
2006-ban azon merengtem, hogy mi lesz velük, ha a Fidesz nyer? Mert egy ellenzéket anyázni nem nagy dicsőség, az a kutyát sem érdekli.
De szerencséjük volt. Nem a Fidesz nyert.
Viszont 2010-ben szinte biztos, hogy ők nyernek és ha valóra válik minden "igaz magyar ember" álma és az MSZP olyan 16% körüli pártocska lesz csak, az SZDSZ és az MDF pedig "végre" kiesik a parlamentből, akkor mi lesz a HírTV-vel???!

Ostobák.
A helyükben tuti csak is az MSZP-re szavaznék, elvégre pénzből él az ember és ha nincs néző, nincs pénz...
süti beállítások módosítása