HTML

Forradalom

Forradalmat! Csatlakozz!!!

Friss topikok

Linkblog

minimálbéres vállalkozók, segélyen élők, nyugdíjasok: adakozzatok

2009.01.23. 21:00 Monthy

Lassan itt a vég. Az ország megállíthatatlanul száguld a csőd felé. Ez a nyugdíjasok, segélyen éllők és minimálbére vállalkozk országa. Mivel alig kétmillió normál adzó van csak, akkor van kiút ha a többiek is felébrednek. 

Lenne itt egy megoldás. Mindenki fizesse be az apehnek ami nem járt eddig neki.

A nyugdíjasok a 13-ik havi extranyugdijakat amiért nem dolgoztak meg és amit az ország nem bír el, csak azért kapták a politikusoktól, hogy rájuk szavazzanak.

A segélyen élősködők a segélyket amiért nem tettek az égvilágon semmit, arra gondolván hogy elég volt megszületniük a többit majd megoldja az állam.

A minimálbéres vállalkozók - akik úgy kiélvezik minden előnyét a papíron szegénységüknek közben meg ülnek otthon a jakuzziban - az adóatlan jövedelmük adóját.

APEH Késedelmi pótlék bevételi számla, 10032000-01076985

Szólj hozzá!

Címkék: gazdaság adó segély csőd nyugdíjas

A bejegyzés trackback címe:

https://forradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr28898466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása