HTML

Forradalom

Forradalmat! Csatlakozz!!!

Friss topikok

Linkblog

Héder megint megvédte a drámai hős Palikot

2009.01.18. 14:26 Monthy

A Dakar 12.-ik szakaszán Palik László nagy bajba került, bennragadt a homokdűnék között a fél meznnyel egyetemben. A verseny szervezői kihozták őket és kaptak egy kis időbüntetést is. Palik előtte már a legjobb tíz között szerepelt, így visszacsúszott a 12.-ik helyre ami még mindig váratlanul jó eredmény egy félamatőrtől. Egy másik magyar - Szalay - beadványt írt amit a mezőny fele (akik gond nélkül beértek) aláírt, így a büntetést súlyosbították, Palik visszacsúszott a 21.-ik helyre épp Szalay elé.

Maga a beadvány is gáz kicsit, de végülis az autósport egyéni sport, Szalay nem Palik érdekeit nézi, hanem a sajátját. Ami igazán gáz az ezután történt.

Az RTL Dakar közvetítését ugyanis Héder Barna irányítja, akit évszázados országos barátság köt Palikhoz. Barna a sporthoz nem nagyon ért, de hasonló szituációban már korábban is bizonyított, amikor pár éve Palik nem tudott megfogni egy szimpla defektet a Dakaron, Héder kolléga meg egyből hősnek kiálltotta ki Lászlót néhány ferdítést is bevetve (pl 150-el ment Palik közben csak 70-el).

Barnát ezúttal is elragadták az érzelmei, a felkonf szerint ugyanis tragikus napot zár a Dakar két magyar főszereplővel egy negatívval - ez lenne Szalay akit meg is kérdeznek: te írtad vazze?: igen én - és egy drámai hőssel Palikkal, aki így nem érheti el korszakos sikerét de így is Szalay előtt maradt.

Szép dolog a barátság és az sem gond ha valakit az érzelmei irányítanak. Csak akkor ne menjen újságírónak.

Szólj hozzá!

Címkék: média sport rtl dakar palik héder

A bejegyzés trackback címe:

https://forradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr70885325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása