HTML

Forradalom

Forradalmat! Csatlakozz!!!

Friss topikok

Linkblog

Ügyeskedők bajnokai

2008.03.29. 10:25 Monthy

Az Usában járja egy mondás – magyar az, aki a körforgó ajtón a hátad mögött lép be és előtted lép ki. A magyar nép ügyes és ügyeskedő.

Itthon sajnos inkább az utóbbi látszik, rengetek a kiskapu, és szorgos népünk ezeket mind ki is használja. Hogy lehet az, hogy egy rendőr már negyven valahány évesen nyugdíjban csücsül ráadásul igen jó nyugdíjjal?! Hogy lehet az, hogy a statisztikák szerint többszázezer rokkant él e hazában? Hogy lehet az, hogy annyian nyugdíj előtt álló ment orvosi papírral vagy jogszabállyal felvértezve idő előtt nyugdíjba? És ezt még el sem ítéljük?! Persze hisz mi is megtennénk a helyükben.

Az adók pedig magasak, a legmagasabbak lassan Európában, ami miatt joggal lehet sírni. Vajon nincs összefüggés a kettő között?

Az én adómból ne írassa ki magát senki jogtalanul betegállományba, és ne menjenek álrokkantak ezrei rokkantsági segélyre, vagy előnyugdíjba munkát keresni már nem akaró ötvenesek.

A nyugdíj és a rokkantnyugdíj csak bizonyos szabályok esetén jár, aki megszegi ezt a szabályt – például úgy, hogy lefizeti az orvosát – azt csukják le. Az orvost is.

Ma Magyarországon kevesebben fizetnek adót, mint ahány „eltartott” van. Ha ez így folytatódik, akkor a normális dolgozni akaró emberek máshol keresik majd a boldogulásukat, és nem marad más ebben az országban, mint a sok előnyugdíjas, álrokkant meg segélyre váró.

Akkor majd rájönnek, hogy az állam, az nem egy megfoghatatlan végtelen pénzgyárat rejt. De akkor már késő lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: rokkant ado nyugdij ugyeskedes

A bejegyzés trackback címe:

https://forradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr82401684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása